Program komputerowy „Związkowiec”

Opublikowano: poniedziałek, 10, wrzesień 2012 08:44

Fundacja Na Rzecz Integracji Środowisk Pracowniczych i Tworzenia Miejsc Pracy przy współpracy z firmą informatyczną przygotowała specjalny program komputerowy „Związkowiec”, który pozwoli organizacjom związkowym na łatwe i przejrzyste zarządzanie informacjami o członkach związku w danej organizacji.

- Proponowany program jest przejrzysty i funkcjonalny. Umożliwia on prowadzenie w jednym miejscu, w prostej postaci dokładnych kartotek związkowców, ich dzieci, kartoteki emerytów, a przede wszystkim pozwala na łatwe wyszukiwanie informacji o członkach związku oraz na generowanie wydruków na podstawie zawartych w aplikacji informacji, a nawet bezpośrednio spod aplikacji wysyłania wiadomości elektronicznej (e-mail). Każda aplikacja powinna być przydatną i dającą wymierne korzyści, pomocą w pracy – chwali nową propozycję fundacji na łamach „Górnika” jej prezes Andrzej Mol. Możliwości jakie posiada program „Związkowiec 1.0” zostały stworzone przy współpracy z członkami ZZG w Polsce, dzięki czemu eliminuje realne problemy, jakie pojawiają się w codziennej pracy ludzi zarządzających pracą oddziału. W załączniku szersza informacja o programie. Program jest do nabycia w siedzibie fundacji.

Koszt płytki z programem i instrukcją obsługi programu wynosi 490,00 zł brutto.

Fundacja zaprasza do skorzystania z nowej propozycji.

Przydatne linki

Linki do stron partnerskich a także do poszerzenia informacji o Fundacji i jej ofercie.